Udsigt til ny studenteruddannelse by way of e-undervisning

Ad

Som et nyt uddannelsestiltag håber Naalakkersuisut, at gymnasieskolen i Sisimiut fra skoleåret 2019/2020 vil kunne tilbyde en 2-årig studieforbererende gymnasieuddannelse og den almindelige 3-årige gymnasieuddannelse som e-undervisning, hvor de studerende får mulighed for at tage uddannelsen som e-undervisning, og dermed tager uddannelsen hjemmefra uden at være til stede fysisk ved gymnasieskolen i Sisimiut.

Det fremgår af et §37-svar til medlemmet af Inatsisartut Mikivsuk Thomassens fra Inuit Ataqatigiit, efter hendes §37-spørgsmål til Naalakkersuisut om uddannelsestiltag i yderdistrikterne.

– Det at kunne tilbyde gymnasial undervisning som e-undervisning kan også komme til at hjælpe eksempelvis studerende med særlige behov, da undervisningen er kendetegnet ved megen struktur og ikke kræver fysisk samvær på samme måde som ved almindelig undervisning, skriver Vivian Motzfeldt i sit 37-svar til Mikivsuk Thomassen.

Vivian Motzfeldt oplyser endvidere, at dette eventuelt vil støtte op om den eksisterende forsøgsprojektet med GUX-S, hvor uddannelsessøgende med handicaps eller diagnoser tilbydes en gymnasieluddannelse, hvor uddannelsen tilrettelægges som enkeltfag, individuel undervisning, undervisning med særlig støtte, i specialklasser og eventuel over længere tid finish normalt.

– Erfaringerne fra eGUX-projektet vil kunne bruges i andre uddannelsessektorer med henblik på at udvikle fjernstudier i højere grad, lyder det fra Vivian Motzfeldt.

Vivian Motzfeldt fortæller også i sit svar til Mikivsuk Thomassen, at gymnasieskolen Sisimiut allerede fra september 2018 vil tilbyde en række gymnasiale supplerings- og enkeltfag som e-undervisning.

Heard from https://knr.gl/da/saqqaa-politics-ilinniarneq/udsigt-til-ny-studenteruddannelse-e-undervisning

Press Release: https://webstynx.com/critically-acclaimed-author-explains-the-art-of-harnessing-the-power-of-vision/

You may also like...

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *