Advertisements

Annonser & Statistik

Vill du annonsera här eller få hjälp med marknadsföringen?

Vi har begränsat med utrymme på Webstynx för annonser utanför Adsense (samma annonsnätverk som tidningarna använder), vill du ändå ha en annons direkt på sidan kontakta oss på 4creativepeople@gmail.com

Vår marknadsföringsidé för dig som företagare är mycket enklare och mer effektiv än en “annons”! Du får istället synas med din egen blogg bland 5000 av världens mest lästa onlinetidningar som t ex, Reuter! (Vi kommer att använda Reuter som exempel fler gånger)

På din blogg (tillhörande din egen hemsida i första hand) skriver du om din produkt eller ditt företagande i artikelform -detta är ett krav! Vi marknadsför sedan din blogg internationellt. Du kan köpa en månadslicens men vi rekommenderar minst ett halvår. Ju längre tid du pratar om dig, din produkt, ditt företag eller din affärsidé, ju mer solid verkar den och du får fler läsare och fler besökare till DIN hemsida!

Du får skriva obegränsat med artiklar under din licensperiod men bara 6 artiklar per 24 timmar publiceras, för att inte spamma läsarna.

Webstynx gör något andra sidor inte gör, artiklarna här når flera miljoner människor i samma ögonblick som de publiceras. Dvs, det är som om du hade anlitat ett av världens största marknadsföringsbolag för bara dig själv. Det är du som bestämmer innehållet och eftersom du skriver från din egen sida, behöver du inte en speciell inloggning här.

Webstynx letar efter läsare som är intresserade av dig

Den normala tidningen värnar om sin läsarkrets och anpassar artiklarna efter behovet för att behålla strömmen av läsare på deras sida. Webstynx har “färre” besökare på hemsidan (färre människor som går in och strö-läser) men fler läsare på varje artikel för att vi når fler. Vi anpassar inga artiklar alls för att behålla en ekonomisk stabil infrastruktur, vi är bara intresserade av läsarna som är intresserade av oss, t ex:

Din artikel når 10 miljoner människor och av dessa är kanske 10.000 intresserade av innehållet?

Är det en bra artikel med nyhetsvärde, då kan den delas på sociala medier intensivt. Här har artikeln delats över 6000 gånger. Det innebär att varje gång den delas så ser någons vänskapskrets den också, artikeln får ett ännu högre värde.

Vi kan bara dela din artikel och som du ser är besöksstatistik, delningsstatistik och många gånger en jämförbar statistik tillgänglig:

 

Artiklar utan nyhetsvärde delas inte och då är det bra med en längre periods licens, t ex 6 månader. Med en längre licens då kan du pröva dig fram och se vad som lockar publiken, du har också möjligheten att få tips från oss på Webstynx.

En artikel (annons) utan nyhetsvärde, delas inte:

Skillnaden mellan en vanlig annons, en “full screen TV-annons” på ett höghus vid Mall of Scandinavia och Webstynx är att du i en vanlig annons precis alltid är lokal. Annonsen syns när någon använder anpassade sökord på facebook eller Google. Algoritmerna gör att innehållet ska passa användaren. T ex, söker jag mode, då kommer diverse modebutiker upp i annonsformat. Men, det är bara ett av många behov vi har. Webstynx sysslar istället med “merförsäljning” -det var inte korven vi åkte in på bensinmacken för men, vi köpte den ändå för att det kurrade i magen.

Många vet inte vad de behöver förrän det presenteras för dem – riktig försäljning!

Istället för att konkurrera med alla modevaruhus eller online butiker som radas upp genom annonser (om Webstynx var en modekedja) när vi söker på Google, så duckar vi från att hamna längst ned i sökresultaten men syns istället där det finns som mest människor. Du kan jämföra vår marknadsföring för dig som en jätteannons i hjärtat av en Metropol och som med hjälp av våra läsare delas till småstäder.

Vi visar upp dig med hjälp av Webstynx och genererar riktiga leads (intresserade kunder) till din hemsida. -Som du ser går alla länkar direkt tillbaka till källan plus att din länk syns tydligt. När någon delar en artikel på Webstynx, så förvandlas länken till en länk från din egen hemsida. Vi behåller inga läsare som är intresserade av det du har att berätta, vi bara leder dem till dig!

Statistik 3-månadersrapport (bytte server i mars) där “files” motsvarar antal besökare som läser dokument/artiklar:

Statistiken för nya läsare 2017 – maj 2018:
  • Nyhetspalatset riktats om till svenska marknaden (Sport och Nyheter) ca 192.000
    Newspalace start 2018 04 (Press Releases) 1.680
    Webstynx start 2017 05 (internationella ej manipulerade artiklar) 240.000
  • Geniemom TV ca 12.000 tittare per år
Statistik återkommande -maj 2018 (Källa: Usage Statistics Webalizer Cpanel, https://en.wikipedia.org/wiki/Webalizer) för återkommande besökare:

Nyhetspalatset 3.600.000
NewsPalace (ej fullt år) 39.000 besökare från April
Webstynx 4.800.000

GenieMom TV ca 12.000 tittare per år

 

Transparens

Transparens är ett av Webstynx viktigaste verktyg. Vi berättar precis vad vi gör och hur statistiken ser ut i realtid. Vi är som Google men ändå inte. Det finns mer skillnader än likheter och den största skillnaden är att vi inte är utgångspunkten för sökresultaten -vi besöker användaren direkt och struntar i vår egen hemsida. Vi kan till exempel aldrig själva bli rika på Adsense annonsering och det är lönlöst för dig att annonsera här. Istället kan du lägga Adsense på din egen blogg och nå läsarna/användare genom Webstynx för tjäna lite på dina artiklar.

Webstynx är ett multifunktionellt verktyg!

Det kostar att få skjuts av Webstynx och det är för att Webstynx måste kunna fortsätta vara verksamma. Hur våra egna marknadsföringsstrategier ser ut, låter vi vara hemligt och det är det enda vi döljer. Men vi -jag (ägare), kan säga så här mycket att vi har tänkt till och inte lyssnat alls på “specialister” i marknadsföring på internet.

En annan skillnad på Webstynx är att dina artiklar alltid kommer i fokus. Du behöver aldrig konkurrera mot andra, du når alltid de som vill ta del av vad du har skrivit och Webstynx arbetar 24/7 för att hitta dina läsare!

Ökat krav på dig som skribent!

En artikel med nyhetsvärde som även är bra skriven, genererar fler leads (kunder och läsare till hemsidan). Som vi påtalat tidigare kan vi bara leda dig till läsare eller potentiella kunder. När vi gjort detta är det upp till dig att berätta något som kunden är villig att läsa mer om. Det fungerar precis som om Webstynx skulle presentera dig för en viktig investor, vad skulle du säga då?

I en vanlig annons krävs en omni-rubrik!

En omnirubrik, skulle kunna vara en heltäckande rubrik som fyller allas behov. Ett exempel på en sådan rubrik är “Kvalitetskläder för 5kr styck”. En sådan rubrik täcker allas behov och är lockande. Men, de flesta företag kan inte nå upp ett sånt lockerbjudande. Tusentals företag försöker sig på omnirubriker varje dag, året runt! “Gratis webb cloud” är ett exempel men, när vi kollar närmare så finns det en kostnad bakom i alla fall. I bästa fall är det gratis under ett par månader eller upp till ett år. Företagaren missar att berätta varför tjänsten är bättre än konkurrensen.

De som vinner kunden är dem med störst reklamkonto.

På Webstynx kostar den enorma exponeringen lika för alla utöver tidningarna själva som syns kostnadsfritt. Webstynx har ett högt förtroende på internet då vi inte tjänar på journalisternas hårda arbete. Vi agerar supraledare!  Tack vare det goda anseendet blir vi inte blockerade av någon sökmotor och vi kan fortsätta att dela kvalitativa press releaser och bloggar med nyhetsvärde. Vi testar även emellanåt bloggar med alternativa budskap som “UFO’s och Aliens”. En alternativ blogg som inte fångar läsare plockas bort efter ett tag.

 

Artiklar med nyhetsvärde och artiklar utan, policy och användning!

Om du har betalat för att synas via Webstynx så når du ett “x” antal miljoner läsare varje månad. Under den tid som din licens gäller, gäller det att du analyserar dina artiklar. Har inte någon av dina artiklar nått 1 delning (gäller 1 månadslicens) via Webstynx eller 300 delningar på ett år, då får du inte förnya ditt abonnemang. Detta för att förhindra spam och att Webstynx förlorar sin kredibilitet (trovärdighet). Webstynx tar inte ansvar för att innehållet i artiklarna är intressant.

Alla konton som för propaganda, hat eller rasism avslutas omgående utan återbetalning!

Når du fler delningar än maxkravet per år, kan du få följande månad eller år kostnadsfritt.