Advertisements

"Det trodde jag aldrig!"

 – 5 Månprinsen A.M. (V86-7) är det bara bra med, han är pigg och glad som han brukar. Det är som vanligt tufft emot och det är fina hästar med i loppet, Odin Tabac, Smedheim Solan, Lome Brage – det är väl bara tre norska som fattas, annars hade det väl varit som Elitkampen. Hästen känns bra och brukar ju i regel vara med där framme. Han har inte toppformen än, men jag skulle tro att han är bättre än vad han var på Umåker. Han gjorde ett fantastisk lopp då och gick fort hela vägen in i mål, men Lome Brage var helt enkelt bättre för dagen samtidigt som han fick det bättre loppet. Att Månprinsen skulle gå 20,7 i halvvinter hade jag aldrig kunnat tänka mig! Vi får se hur loppet utvecklar sig, jag tror Odin Tabac tar hand om ledningen och sedan får vi se hur Persson gör, för jag tror inte att Jörgen släpper. Vi värmde honom i svensk jänkarvagn på Romme, men jag tyckte inte alls att det stämde för honom i den vagnen utan han kändes nästan lite rullig. Dessutom brukar han alltid spela med öronen, men det gjorde han inte den dagen och det verkade helt enkelt som att han inte trivdes i vagnen. Vi kommer inte ändra någonting utan det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Gunnar Melander.

För att ta del av hela kvällens material inför jackpot, med massor av intervjuer, utrustningsändringar, speltips och liverapporteringar från banorna – klicka här! 

Travronden jobbar med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of