Advertisements

Berthelsen og Napaattooq får formandsposter

Den tidligere borgmester for Qeqqata Kommunia bliver nemlig formand for parlamentets finans- og skatteudvalg.

De øvrige medlemmer af udvalget bliver Nikkulaat Jeremiassen og Anders Olsen fra Siumut, Jens Napaattooq fra Partii Naleraq, Niels Thomsen fra Demokraterne, Sara Olsvig og Aqqaluaq B. Egede fra Inuit Ataqatigiit.

LÆS OGSÅ Napaattooq erklæret valgbar

Hermann Berthelsen afløser partifælle Jens Immanuelsen, der var formand for finans- og skatteudvalget indtil valget.

Det er også blevet afgjort, hvem der bliver formand for flere andre, vigtige udvalg. Blandt andet fiskeriudvalget. Det bliver Partii Naleraqs nyvalgte Jens Napaatooq, der sætter sig i formandsstolen i udvalget, der blandt andet skal udvalgsbehandle fiskeriloven i løbet af den kommende valgperiode.

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of